Het NK SUP is niet alleen een podium voor topatleten maar biedt ook een unieke kans voor bedrijven om te investeren in teambuilding en netwerken door deel te nemen aan onze speciaal georganiseerde kennismakingsclinic SUP.

Voordelen voor Uw Bedrijf:

Team Building: De SUP clinic biedt een uitgelezen kans voor uw team om samen iets nieuws te proberen, waardoor de teamgeest wordt versterkt buiten de gebruikelijke werkomgeving. ( het is gewoon heel erg leuk!)

Netwerkmogelijkheden: Naast de clinic biedt het evenement talrijke mogelijkheden om te netwerken met andere bedrijven en deelnemers in een dynamische en informele setting.

Zichtbaarheid: Uw merk / bedrijf wordt weergegeven in alle communicatie rond het evenement, inclusief expo ruimte op prominente locaties, logo in eventvideo’s, en sociale media content.

Exclusieve Kennismakingsclinic SUP voor Partners:
Datum: Vrijdag 24 mei, de dag voor het officiële evenement, bieden wij een exclusieve clinic aan voor uw team of relaties.

Professionele Begeleiding: De clinic wordt verzorgd door ervaren NK SUP TOUR deelnemers, waardoor uw team in goede handen is om de basis van SUP’en te leren.

Afsluiting met een Drankje: Na afloop van de clinic nodigen we u uit bij Strand22 om de ervaring te delen en te netwerken met een drankje in de hand.

Interesse in een sportieve dag met het bedrijf? Stuur dan een mailtje naar wout@exventure.nl