Winactie Surfblend


 

‘Cowabunga, dude!’, roep je na een paar heerlijke golven te hebben getemd. Met een brede glimlach zit je op je board in de verfrissende oceaan te genieten van de warme zon en de vrienden om je heen: een onbeschrijfelijk gevoel, een gevoel van ultieme vrijheid. En na afloop van zo’n slopende surfsessie tik je een paar pilsjes met je maten weg, helemaal stoked. Het enige nadeel van deze vakantie? Je wilt nooit meer naar huis.

Een ander klein nadeel is dat een surfvakantie onvermijdelijk wat geregel en kosten met zich meebrengt. Maar laten we nou net twee van deze vakanties weggeven, voor jou en je beste maat. Hoe je kan winnen? Vul dit formulier in, en droom alvast over een lekker weekje surfen in 2021.

  Surfen met de pro’s

  En wat win je dan precies? Een surfvakantie met je (surf)buddy op een van de beste surfspots van Europa. Een plek waar de kans groot is dat je de beste surfers van Nederland tegen het lijf loopt, in of uit het water. Dan hebben we het natuurlijk over de accommodaties van Surfblend, waar de finalisten van de Mitsubishi Motors NK Surftour verblijven en zich voorbereiden op de wedstrijden om de nationale titel.

   

  Inschrijven voor deze winactie kan tot 30-10-2020

   

  Bekijk het volledige aanbod van de leukste surfvakanties op de website van surfblend.com

  Surfblend